Вчителька змусила дітей писати диктант про любов до Росії

Вчителька змусила дітей писати диктант про любов до Росії У Ніжині Чернігівської області вчителька російської мови змусила дітей писати диктант про любов до Росії. Діти не змовляючись виправили слова \”люблю Росію\” на \”люблю Україну\”, \”Москва\” – на \”Київ\”. Про це повідомляє Niklife.

Всі діти отримали низькі оцінки за таку роботу. Інцидент обурив восьмикласників та їх батьків. Вони пішли зі скаргою до директора школи. Після цього в школі розгорівся справжній скандал.

Учительський склад на чолі з директором школи захищають інтереси школярів, які збунтувались. Співробітники навчального закладу розповіли, що через вчительку постійні скандали – у першому семестрі вона отримала догану за те, що попросила весь клас накинутися на одного школяра.

За цей випадок правоохоронці відкрили кримінальне провадження та її відсторонили від роботи на час слідства. Через місяць вона відновилася на посаді через суд.

За інцидент з пропагандистським диктантом директор пообіцяв її вигнати зі школи. Також батьки почали масово писати заяви про відмову вивчати російську мову і зарубіжну літературу саме в цього викладача. Вчителю повідомили про звільнення, але наказ вона не підписала.

Жінка не визнає своєї провини і має намір судиться за наклеп на свою адресу.

Раніше повідомлялося, що директор харківської школи втратила роботу через фото з портретом Путіна.

peredplata