На Буковині за вихідні  рятувальники ліквідували 14 пожеж, на одній з них травмувалось двоє осіб

7 січня у селі Глибочок Сторожинецького району в результаті дорожньо-транспортної пригоди сталася пожежа в автомобілі «Мерседес Бенц-220». Внаслідок зіткнення легковика з авто марки «ВАЗ 2103»  у автомобілі «Мерседес» сталася розгерметизація паливної системи і легковик  «Мерседес» загорівся. В момент загорання водій встиг вийти з машини.  Пожежу ліквідували рятувальники 12 державної пожежно-рятувальної частини міста Сторожинець. Внаслідок пожежі вогонь знищив автомобіль «Мерседес Бенц-220».

Увечері 7 січня у місті Чернівці на вул. Заставнянській на території садового товариства виникла пожежа у житловому будинку. Рятувальникам про неї повідомили сусіди, котрі побачили вогонь та дим з будівлі. На момент виникнення загорання всередині приміщення перебували люди. Внаслідок пожежі травмувалися двоє з них – 22-річний хлопець, який отримав опіки лівої кисті, та 16-річна дівчина, котру з опіками обличчя та рук ІІ ступеня госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці. Пожежу ліквідували рятувальники 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці. Вогонь повністю знищив житловий будинок та речі домашнього вжитку в ньому. Причина пожежі встановлюється.

Окрім цього, ще 12 пожеж упродовж вихідних днів сталися у обласному центрі,  Вижницькому, Новоселицькому, Сторожинецькому, Герцаївському районах. Більшість з них виникла у житловому секторі.

 

Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata