На Буковині затримали “злодія в законі”

У вихідні появу невідомої особи поблизу кордону виявив прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону. Чоловік рухався в сторону кордону з Румунією, а підійшовши до лінії інженерних перешкод почав їх долати. Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Негайно до місця порушення висунулися додаткові групи реагування та розпочато пошукові заходи. Про невідомого, який намагається незаконно потрапити в сусідню країну, також відразу поінформували прикордонну поліцію Румунії.

У ході спільних скоординованих дій правопорушника затримали. Румунські прикордонники спинили його за кілька мертвів від державної межі.

У невідомої особи при собі був паспортний документ громадянина України для виїзду закордон. Однак під час ретельної перевірки українські прикордонники з’ясували, що документ перебуває в базах даних викрадених, втрачених та не дійсних документів.

В подальшому заходи вжемтривали спільно з співробітниками Нацполіції за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Невдовзі оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області Нацполіції повідомили, що даний чоловік є «злодієм в законі» на прізвисько «Каха Тбіліський».

 

 

peredplata