Зеленський весело плескається в Одесі, поки українці голодують на карантині: Богдан теж зажурився.

 

Один маленький заплив для президента і великий плювок в обличчя цілому народу

Варто нагадати нашим читачам, що в ці спекотні липневі дні президент України Володимир Зеленський перебуває в Одесі з робочим візитом.

 

Схожий вояж українці вже бачили рівно рік тому. Глава держави не зрадив собі і почав весело купатися в морі, забувши про карантин і справи державної важливості, проте на цей раз вже без Андрія Богдана. Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

 
 

Володимир Зеленський на одеському пляжі, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський на одеському пляжі, скріншот: YouTube
 

Користувачі мережі активно публікують кадри з такого відпочинку, діляться відеозаписами і навіть придумали фотожабу, на якій Андрій Богдан згадує минулий рік, коли він ще знаходився в штабі Офісу президента.

 
 
 

Фотожаба на Андрія Богдана, скріншот: Telegram

Фотожаба на Андрія Богдана, скріншот: Telegram
 

“Зеленський не порушив традиції, і в цей раз теж поринув у море зі своєю командою після робочого візиту до Одеси.”, – пише Telegram-канал Perepichka News.

 

Варто відзначити, що багато українців не можуть дозволити собі навіть поїхати або піти на місцеві зони відпочинку в своїх містах і населених пунктах, адже діють деякі обмеження, а також співробітники поліції і чиновник лякають величезними штрафами.

 

Також нагадай про ще одну несправедливість! Дані Держстату свідчать, що українці витрачають на їжу більше 40% свого заробітку, а решта йде на комунальні послуги. Ось вам і відпочинок, висновки робіть самі.

peredplata