На Буковині за вихідні ліквідовано 3 пожежі

Упродовж вихідних днів трапилися 3 пожежі, всі вони виникли у обласному центрі. Так, уночі 19 грудня на вул. Героїв Майдану сталася пожежа в нефункціонуючій будівлі. У підвалі споруди через необережність невстановленої особи під час паління загорілося сміття. На місце події виїхав черговий караул 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівців. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 30 кв. м, врятувавши від знищення будівлю. Вогонь знищив сміття.

Увечері 19 грудня працівники Служби порятунку отримали повідомлення про пожежу на вул. Мізюна. На спецлінію 101 зателефонувала мешканка будинку навпроти та повідомила, що горить нежитлова будівля. Вогонь охопив площу 30 кв. м. На виклик за вказаною адресою направили рятувальників 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівців. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на час прибуття. Своїми діями вони врятували від знищення нежитлову будівлю. Полум’я пошкодило стіни та стелю споруди.

Окрім цього, 20 грудня на вул. Можайського трапилася пожежа в гаражі. Оскільки її площа була незначною, місцеві мешканці самостійно ліквідували загорання до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

 

 

Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata