Через проведення аварійних робіт вулиця Щербанюка перекрита на ділянці від Достоєвського до Небесної Сотні

Станом на 19 годину співрбітники КП “Чернівціводоканалу” розкопали другий котлован і, як і передбачало обстеження телеінспекцією, знайшли ще один провал. 

Після розчищення котловану виявили масивний обвал. Трубу розчистили та по старому лотку бетонного трубопроводу замінили ще 4 м полівінілхлоридної труби.

Для проведення робіт вулиця Щербанюка перекрита на ділянці від Достоєвського до Небесної Сотні. 

Незважаючи на те, що робочий день закінчився, прийнято рішення продовжити роботи до повного усунення аварійної ситуації. Це включає в себе не тільки заміну труби, а й засипку котловану та максимально можливе відновлення можливості автомобільного проїзду. Для того, щоб не спричиняти незручності місцевим жителям, на місці ліквідації аварії по закінченні робіт обов’язково миють асфальт та інші поверхні до їх повного очищення від бруду. 

Нагадаємо, у четвер 13 травня під час аварійної розкопки методом телеінспекції було здійснено обстеження каналізаційної труби по вул. Щербанюка, 53, яке показало, що дана труба має розгерметизацію ще у кількох місцях. Після того, як першу аварію було ліквідовано, засипано місце розкопки і промито асфальт на проїжджій частині, почали розкопувати друге потенційне місце аварії. 

Про це інформує   пресслужба КП “Чернівціводоканал”.

Нагадаємо, у вівторок 11 травня 2021 року, виконуючи роботи по прочищенню каналізації на вулиці Щербанюка, 53, співробітники КП «Чернівціводоканал» виявили розгерметизацію труби. Вміст каналізаційної мережі потрапляв та продовжує потрапляти за межі колодязя та труби, що спричинило утворення пустот під асфальтним покриттям. 

Ретельне обстеження протягом останніх двох днів показало, що каналізаційні мережі в даному районі знаходяться в абсолютно критичному стані, фахівці КП “Чернівціводоканалу” будуть шукати рішення по їх заміні.

 

 

peredplata