Смертельна ДТП на трасі «Чернівці-Порубне»: дві автівки зіткнулись на ожеледиці, загинула молода людина.

У Чернівецькій області на автомобільній трасі “Чернівці–Порубне” неподалік села Тарашани Глибоцького району сьогодні ввечері сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляють у Facebook очевидці, автопригода сталася на ожеледиці.

 

За інформацією очевидців, на дорозі зіткнулися автомобілі Range Rover та Opel Zafira, внаслідок чого загинула молода людина, а автівки отримали значні механічні пошкодження.

Як повідомив на своїй сторінці користувач Facebook Дмитро Корней, сьогодні приблизно о 17.55 він зателефонував до поліції та поінформував правоохоронців, що на цій трасі на спуску – значна ожеледь.

“Виклик прийняли і сказали, що “102” подзвонить у дорожню службу. А ДТП сталася через 25-40 хвилин після дзвінка у поліцію”, – зауважив чоловік.

У поліції розповіли перші деталі смертельної ДТП на трасі «Чернівці–Порубне»

Унаслідок смертельної дорожньо-транспортної пригоди на трасі “Чернівці–Порубне” загинув водій автомобіля Opel Zafira.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

 

За інформацією поліції, внаслідок аварії одна людина загинула, ще одна травмована.

“Надійшло повідомлення про те, що в с. Тарашани Глибоцького району, в районі АЗС сталось зіткнення двох автомобілів. Двоє потерпілих. Направлено СОГ ВП, УПП. З’ясовуються обставини”, – повідомили у прес-службі.

Раніше повідомлялося, що на автомобільній трасі “Чернівці–Порубне” неподалік села Тарашани Глибоцького району сьогодні ввечері сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

peredplata