Звернення до новодністровців. Мельниківщина не пройде

Звернення до новодністровців. Мельниківщина не пройде Звернення міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка до новодністровців
Наш місцевий брехунець, газета міської ради «Наша Газета» у спецвипуску від 24 травня, яким був закиданий весь Новодністровськ, агітує за маріонетку від влади Володимира Мельника, якого начебто одностайно висунули кандидатом на посаду новодністровського міського голови підприємства енергетики.

З цього приводу закрадається невідчепна думка: як роботодавці, керівники цих підприємств можуть висувати на посаду мера Новодністровська очільника профспілки? За логікою, дружніх стосунків між олі-гархами та профспілками бути не може, адже за своєю суттю вони є антагоністами, які переслідують різні цілі: профспілки покликані захищати інтереси найманих працівників, а роботодавці ревно дбають тільки про свої шкурні інтереси.

Зважаючи на це, напрошується висновок: або Мельник був поганим захисником інтересів робітничого класу, працював на олігархів, тому його, як непотребу, хочуть позбутись профспілки; або ж його, як перевіреного запроданця, засилають в мерію, щоб разом дерибанити виділені місту кошти.
Хто ж нам пропонує у цьому спецвипуску обрати Мельника міським головою?

Гендиректор ПАТ “Укргідроенерго” І. Г.Сирота. Чи не той це Сирота, з благословення якого Дністровську ГАЕС «успішно» перереєстровано з нашого міста в село Василівці, позбавивши в такий спосіб міський бюджет дохідної частини?
Далі. Покращення нам у вигляді Мельника-мера пропонує гендиректор Консорціуму “НВО “Укргідроенергобуд” Ю.М.Бондаренко. Чи не той це Бондаренко, з милості якого на будів-ництві ГАЕС працюють чужі фірми та підприємства, а наші висококваліфіковані працівники шукають роботи по всьому світу?
Директор Дністровської ГЕС-1 В.М.Шевчук теж вважає Мельника найкращою кандидатурою на посаду міського голови. А чи не той це Шевчук, почесний громадянин міста, обраний від нашої громади депутатом обласної ради, в кінці минулого року проголосував, щоб наші законні землі на березі водосховища відійшли сусідньому селу Ожеве?

Чи мають моральне право ці керівники нав’язувати новодністровцям свою думку стосовно подальшого розвитку міста, коли вони сприймають його винятково як предмет особистої вигоди та збагачення?

На усіх зустрічах з виборцями В.Мельник наголошує, що тільки у разі обрання його міським головою місто отримає кошти, передбачені графіком фінансування об’єктів соціальної сфери міста за титулом перехідної будови Дністровської ГАЕС. Цю брехню під адміністративним тиском нав’язують своїм працівникам керівники всіх новодністровських підприємств, установ та організацій. Найбільш вправні складають списки працівників та співробітників з їхніми особистими підписами про зобов’язання голосувати за провладного кандидата під загрозою звільнення з роботи.

Після цього всього складається враження, що нас всіх вважають лохами та бидлом, яким можна маніпулювати. Вони думають, що нас можна залякувати, що нас можна купувати. Невже ми дійсно такими стали? Невже це дійсно так? Невже ми вже не люди, а зомбовані істоти?
Прокиньтесь, люди!
Прокинься, Новодністровськ!

peredplata