Максим Бурбак: на клубі в Сокирянах хочуть щось умикнути ВІДЕО

Максим Бурбак: на клубі в Сокирянах хочуть щось умикнути ВІДЕОНародний депутат Максим Бурбак розповів про те, як відбуваються тендерні закупівлі робіт з будівництва будинку культури в Сокирянах.

– Вперше було проведено з цього питання громадське слухання, – розповів Максим Бурбак. – Я буду стояти на тих засадах, що неможливо виділяти 60 мільйонів на будівництво будинку культури в Сокирянах. Що це за звичка у пана Козака? На лікарню 60 мільйонів, 60 мільйонів будинок культури і все за гроші від будівництва ГАЕС. Гроші в Новодністровськ повинні йти на водогін (найдорожча вода по Чернівецькій області), на ліфти (всі ліфти вже потребують капітального ремонту), на будівництво дахів.

Вкотре сьогодні повинні були відбутись тендерні процедури в управлінні капітального будівництва. Вже вчетверте переноситься процедура розкриття пропозицій. Як пояснили Максиму Бурбаку, це пов\”язано з тим, що учасники звернулись за роз\”ясненням стосовно технічних характеристик кошторисної документації.

– Мені цікаво, як цей проект пройшов експертизу, – запитує Максим Бурбак. – Хто буде покараний за це? Я звернувся до Азарова. У відповіді вони вказали, що обгрунтування є. Бо там є 13 колективів. І їм немає де проводити заходи. Але у селі Вікно є 9 колективів, там будинок 50-х років і їм би дали 100-200 тисяч, аби підлатати дахи.

Також нардеп показав локальний кошторис

– Цікаво, що управління капітального будівництва буде закуповувати гітари, балалайки, барабани, гирі та інше.

Окрім того ціни значно завищені, переконує Максим Бурбак. Сама ж вартість будівництва зростала щороку.

Максим Бурбак сумнівається, що взагалі будуть кошти на цей об\”єкт.

– Я впевнений, що вартість збільшувалась для того, щоб щось умикнути, забрати, – переконаний Максим Бурбак.

peredplata