Першим допит жертви проводив… ґвалтівник з алібі, а головлікар наказала фальсифікувати аналізи ВІДЕО

Першим допит жертви проводив... ґвалтівник з алібі, а головлікар наказала фальсифікувати аналізи ВІДЕОГоловний лікар миколаївської лікарні намагалася сфальсифікувати аналізи зґвалтованої

Жінку, яку згвалтували та побили міліціонери Врадіївки, спочатку надали першу допомогу в сільській медустанові. Приблизно за добу її транспортували до лікарні до Миколаєва, де головний лікар, а водночас – дружина голови райадміністрації Врадіївки, намагалася змусити підлеглих сфальсифікувати аналізи, повідомляє Українська правда у статті \”Український бунт. Осмислений, але нещадний\”.

\”Лікарі наші районні, до яких її привезли із самого спочатку, кажуть, що в неї були дуже сильно пошкоджені статеві органи. Крім того, їй практично розірвали рота, насипали піску в різні місця. Словом, знущалися з неї по-звірячому\”, – кажуть селяни.

Односельці також спростовують алібі другого міліціонера-маніяка Дрижака, який нібито всю ніч перебував на чергуванні, не виходячи з міліцейської будівлі. Камери спостереження, що їх розташовано біля центрального входу відділку, і справді не зафіксували виходу міліціонера з приміщення.

Але в райвідділку існує ще задній двір, де немає камер. Маючи потрібні ключі, через дві пари воріт цим шляхом можна вийти з іншого боку вулиці. І саме ним, за словами місцевих, міліціонери користуються в разі необхідності піти \”у самоволку\” під час чергувань. І саме цим шляхом Дрижак міг вийти з будівлі міліції і повернутися туди ж після злочину, забезпечуючи собі алібі.

\”Щоб ви розуміли ступінь цинізму, зранку після зґвалтування Дрижак у складі слідчо-оперативної групи, нібито прямо з дільниці, ще й поїхав допитувати Ірину у медпункт. 27 червня – це четвер, по четвергах і неділях у нас базар, з\’їжджається весь район, тому, як ви розумієте, вже з самого ранку про цей злочин знали всі без винятку\”, – розповідає домогосподарка Олена.

\”А в неділю він приїхав на базар купити собі малинки. Так люди погнали його прямо з базару до РОВД, а коли він забіг усередину і замкнувся там, люди почали стихійний мітинг з вимогою видати його або заарештувати. Поліщук і Рябиненко тоді вже були затримані\”,– додає вона.

peredplata