Ющенко втік до Америки?

Ющенко втік до Америки?Такої кількості українських президентів Америка ще не бачила

Поки один – нинішній – приїхав виправдовуватись перед світом за Тимошенко, другий – колишній – шукати собі в США притулку. Наскучили Ющенку важкі післяпрезидентські українські будні. Та й щось не дуже надійно стало в Україні. От він і вирішив разом з багатодітною родиною чкурнути за океан.

Так, наш земляк, депутат Геннадій Москаль стверджує, що Ющенко подав документи для отримання дозволу на проживання в США, а згодом – отримання американського громадянства. Також Москаль переконує, що родина Ющенка вже навіть купила віллу на околицях Чикаго. Та ще й екс-президент має на руках грін-карту, яка дає дозвіл на проживання в США. За його словами, інформація ним отримана від джерела в українській діаспорі у Штатах.

Тим часом прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова назвала слова Москаля брехнею та абсурдом. Хоча й на даний момент Ющенко перебуває в США, в Нью-Йорку. Як повідомила Ванникова, він поїхав на запрошення екс-президента США Білла Клінтона для участі в щорічних заходах «Глобальна ініціатива», виступив в університетах, – і наприкінці цього тижня повернеться в Україну.

peredplata