Розгром бази ЗС РФ у Джарилгачі, що на Херсонщині

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-При ударі HIMARS по тренувальному табору на острові Джарилгач на Херсонщині за попередніми даними ліквідовано близько 200 російських солдатів. Крім цього майже 100 поранених окупантів розвезено до найближчих лікарень
З’явилися нові подробиці ефектного та ефективного удару ЗСУ по російській тренувальній базі на острові Джарилгач у Херсонській області. Попередньо, при цьому ударі втратили життя близько 200 російських окупантів. Про це повідомило видання Euromaidan, посилаючись на інформовані джерела.
Велика військова база Джарилгач була виявлена українською армією завдяки інформації українських розвідслужб. ЗСУ відправили туди дрон-розвідник, який підтвердив інформацію. Для завдання удару використовувалася реактивна система залпового вогню HIMARS, яка в черговий раз продемонструвала свою високу ефективність. Росіяни зазнали великих втрат у живій силі та техніці.
“Російські військові досить комфортно і розслаблено почували себе на цій віддаленій базі, яка знаходилася більш ніж 85 км від лінії фронту в Херсонській області. Незважаючи на те, що біля берега були вириті траншеї, ніхто не очікував масштабної атаки, російські військові тримали техніку на очах. Але найбільшою помилкою стала звичка збирати щоранку на плацу солдатів у шеренгу. Українці помітили цю закономірність”, – повідомило видання.
У результаті під ударом опинилися 5 підрозділів російської армії, які проходили навчання на Джарілгачі. “Українці дочекалися, доки всі російські загони опиняться назовні, і ліквідували їх в один момент. Росіяни втратили до 200 своїх солдатів вбитими і близько 100 поранених”, – повідомили журналісти.
Наголосимо, що момент удару фіксував на відео український дрон-розвідник. ЗСУ випустили по росіянах 5 ракет HIMARS, які потрапили точно в ціль. Z-канали із цього приводу вибухнули грандіозним обуренням. Всвоїхійськові блогери РФ почали звинувачувати командування в тому, що воно підставляє своїх солдатів.

peredplata