Дональду Трампу загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Звичайно, як і всі, я мало вірю в перемогу Джо Байдена, як і в перемогу Ніккі Хейлі! Я більше вірю в чудо, що Дональд Трамп просто не дійде до виборчого процесу…
Одну справу про шахрайство Дональд Трамп уже програв. Запит Трампа відкласти виконання рішення про виплату штрафу за шахрайство на суму 355 мільйонів доларів було відхилено суддею Енгороном.
Тепер сподіваюсь, що 25 березня суд над Трампом також буде не на користь Дональда Трампа.
Суддя Нью-Йорка Хуан Мерчан відхилив клопотання колишнього президента США Дональда Трампа про відтермінування судового засідання у справі про виплати гонорарів порноактрисі Стормі Деніелс, призначеного на 25 березня.
Трамп – це перший в історії експрезидент США, якому були пред’явлені кримінальні обвинувачення. Історія, що фігурує у справі, почалась у 2006 році, коли порноакторка Стормі Деніелс зустрілася з Трампом на благодійному гольф-турнірі й він заплатив їй за секс у готелі біля курортного озера Тахо.
Прокурори вважають, що у жовтні 2016 року, у розпал президентської кампанії, порноактриса отримала в рамках угоди про нерозголошення принаймні $130 тисяч, які насправді були призначені на фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Це кримінальний злочин, за який за законами штату Нью-Йорк загрожує до чотирьох років ув’язнення.

peredplata