Регіонали мобілізуються. З Чернівців до Києва вночі виїхала перша партія спортсменів.

Регіонали мобілізуються. З Чернівців до Києва вночі виїхала перша партія спортсменів.Як стало відомо БукІнфо з достовірних джерел, вчора близько 22.00 з Чернівців до Києва виїхали близько 50 спортсменів, які спеціалізуються на силових єдиноборствах. Молодиків зорганізували місцеві регіонали. За інформацією іншого джерела, «тітушок» збирають на Київському бронетанковому ремонтному заводі. Наразі в приміщеннях заводу вже чимало спортсменів.

Зазначимо, що за повідомленням Української правди, регіонали мобілізують своїх прихильників, щоб захищати органи влади від протестувальників. Про це говориться в заяві Партії регіонів.

\”Партія регіонів мобілізує своїх прихильників з метою організації безперешкодної роботи конституційних органів влади, створення необхідних умов для стабільного функціонування систем життєзабезпечення держави й територій\”, – заявляє ПР.

Як повідомив кореспондентові БукІнфо президент обласної Федерації рукопашного бою Валентин Рибак, жоден член Федерації до Києва у вказаному порядку не їхав.

«Члени нашої федерації не причетні до цього. Я особисто обдзвонив кожного інструктора, ніхто не їхав. Можливо, мова може йти про тих, хто займався або займається єдиноборствами, але рукопашники до цього не причетні. Ми аполітична організація і дуже б не хотіли порівнянь з «тітушками», – наголосив Валентин Рибак.

Джерело

peredplata