У студента Максима Марка – обшук!

У студента Максима Марка - обшук!Про це повідомив депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук. Йдеться про студента, який нібито намагався пронести каністру з бензином до Чернівецької міської ради.

– Поки президенти бла-бла… У студента Максима Марка в Чернівцях УМВС України в Чернівецькій області проводить обшук… На майдан в Києвi вперше за останню добу пiдходять органiзованими колонами студенти… Українцям оголосили вiйну… – каже Олексій Каспрук. – Про те, що прийшли на обшук, повiдомити вiн встиг, адвоката телефон записав, але на звязок не вийшов, телефон не вiдповiдає… Говорять рiзне…. Не знаю, шо там з Марко та бензинами, провокацiй багато. Але переконаний, що ця справа мае бути пiд повним контролем громадськостi та ЗМI.

– Ми робимо офіційну заяву, – заявив під час прес-конференції 5 грудня Олексій Каспрук. – Хто був учасником цих подій і до кого будуть претензії з боку правоохоронних органів, адміністрації тощо закликаю звертатися до нас, до мене особисто на мобільний телефон. Ми будемо забезпечувати юридичний і політичний захист всіх тих людей, до яких будуть претензії.

І про каністру з бензином з 3 хв. 45 сек.

Джерело

peredplata