Керівництво Чернівецької обласної ради дуже далеке від народу

Керівництво Чернівецької обласної ради дуже далеке від народу.

Воно відірвалося від нього і народ вже не встигає за ними. Воно відірвалося від реальності, відірвалося від війни і від людей.

 Днями відбулася нарада з керівниками фракцій Чернівецької обласної ради. Думаєте, вони обговорювали потреби армії, війну, фронт?.. Ні! Вони обговорили можливості кредитування державними банками купівлі обладнання обласним комунальним установам;

 заслухали інформацію про санаторій ”Брусниця”;

 намітили подальші спільні кроки щодо відкриття міжнародних пунктів пропуску.

Ось і все. Про це у фейсбуку розповідає патріотично Михайло Павлюк – заступник голови Чернівецької обласної ради.

 А де війна, армія, мобілізація?

Війна далеко, дуже далеко від цих керівників. 

 Вони або ховаються від війни, або їм неудобно, що війна є, є проблеми з мобілізацією. Якось їм трохи невдобно – ровесників мобілізують, а вони броньовані. Схожі на ухилянтів. 

 А вони керують… Їм добре. У них високі зарплати, у них м’які фотелі, у них затишні кабінети

 А війна…вона десь там, далеко в окопах, у крові, в сльозах, у болях поранених, контузіях і смертях.

 Їм цього не треба.

 Але так бути не може довго, треба власним прикладом на фронтах Україну боронити. Чи хтось з них зніме бронь і піде на війну?.. ЧАС покаже.

Це керівництво Чернівецької обласної ради. Кожному з них – більше 25 і менше 60 років. Кожен з них любить Україну до глибини… своєї зарплати. Кожен присягнув на вірність, обіцяв до останньої краплини крові віддати тіло і душу. І не одну вишиванку пірвав на грудях від патріотичних почуттів. Сидить ціле відділення(рій) ”морських котиків” з двома парамедикинями. А на фронті нема бійців. Вони є. Їх треба послати.

 

peredplata

Залишити відповідь