Правий сектор Буковини: \”Даємо Папієву тиждень для відставки\”

Правий сектор Буковини: "Даємо Папієву тиждень для відставки" Правий сектор Буковини почав діяти. Як розповів сьогодні під стінами Будинку з левами лідер Правого сектору у Чернівецькій області, провідник обласної організації «Тризуб» імені Степана Бандери Володимир Рясов, буковинський Правий сектор вже зкоординувався з представниками всеукраїнського руху у Києві.

«Попри відслідковування телефонних дзвінків і Інтернет-переписки, ми налагоджуємо співпрацю», – зазначив Рясов.

Окрім Володимира Рясова, серед координаторів Правого сектору Буковини представник УНА-УНСО Микола Яковлев, Артем Маловажний від фан руху ФСК«Буковини» та Олексій Крикливець від Чернівецької правозахисної групи.

За словами Рясова, головна вимога Правого сектору – відставка нинішньої влади – починаючи з Януковича, і закінчуючи його намісниками в регіонах. Зокрема, як розповів координатор Артем Маловажний, представники руху вимагають від депутатів обласної ради на засіданні висловити недовіру Михайлу Папієву від громади. Той, у свою чергу, мусить написати заяву про відставку. На це рухівці дають губернатору тиждень. А в разі ігнорування їхніх вимог Правий сектор готовий вдатися до силових дій.

peredplata