На Буковині є перші біженці з Криму

На Буковині є перші біженці з КримуБіженці – це перша і страшна ознака війни. З Криму з\”являються біженці. Вони не йдуть до Росії. Вони шукають порятунку в українських сім\”ях, в українських містах і селах. А це означає, що нападником і загарбником у Криму є Росія.

Ми змушені Росії оголосити священну, визвольну, вітчизнянну війну, у якій неодмінно переможемо. Бо за нами правда і Бог. А за Росією брехня і Путін.

Перша сім\”я біженців з Сімферополя матиме прихисток у Чернівцях. Це не тільки російськомовна сім\”я, а й етнічні росіяни за національністю і по прізвищу. Вони втікають від російської армії, від фашиста Путіна.

Умови для проживання кримчанам надає готель \”Буковина\”. Його власник депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш каже, що готель має можлвість прийняти 30 сімей.

– Якщо у сім\”ях будуть діти дошкільного віку, я докладу всіх зусиль аби влаштувати їх у дитячий садочок,- говорить Валерій Чинуш.- Якщо будуть школярі, влаштуємо їх у школу. Дорослим створимо умови аби вони не відчували у нас себе чужими. Ми єдина Україна. І біль Криму – це біль Буковини. Це біль всієї України.

За довідками щодо прийому біженців звертатися в готель «Буковина» (0372 583-625, 099 224-28-84).

peredplata