У Луганську звільнили від проросійських активістів ОДА і затримали головного сепаратиста

У Луганську звільнили від проросійських активістів ОДА і затримали головного сепаратистаЛяшко \”інкогніто прибув на свою рідну Луганщину, щоб керувати цією спецоперацією\”.

Луганську облдержадміністрацію сьогодні повністю звільнили від проросійських активістів. Також зняли з будівлі російський прапор і на місце повернули український синьо-жовтий стяг. Крім того, уночі затримали головного місцевого сепаратиста Арсена Клінчаєва.

\”Вночі ми затримали лідера луганських сепаратистів, депутата облради від Партії регіонів Арсена Клінчаєва. Вчора я інкогніто прибув на свою рідну Луганщину, щоб керувати цією спецоперацією. Клінчаєв буде відповідати за свої злочини – ми затримали його і передали правоохоронним органам. Боротьба триває\”, – написав у Facebook народний депутат Олег Ляшко.

Нардеп радий з того, що \”Москва не змогла повторити кримський сценарій на його рідній Луганщині\”.

\”Луганська облдержадміністрація вже звільнена від сепаратистів. Над ОДА вже не майорить російський триколор – український прапор на своєму місці. Недаремно я сюди приїхав – менше, ніж за добу, ми з однодумцями навели в області порядок і зачистили край від сепаратистів-терористів\”, – зазначає Ляшко.

Нагадаємо, експерти прогнозують, що війна Путіна в Криму може призвести до розпаду Російської Федерації.

peredplata