Буковинець Іван Попеску перескочив з партії регіонів до УДАРу. ДОПОВНЕНО з офіційних джерел

Буковинець Іван Попеску перескочив з партії регіонів до УДАРу. ДОПОВНЕНО з офіційних джерел З джерел, яким ми довіряємо, редакції стало відомо, що агресивний регіонал Іван Попеску зумів ускочити до фракції УДАР у Верховній Раді.
Раніше Попеску відзначався тим, що у румунських селах Буковини нав’язував закон про державний статус російської мови. Також він агітував буковинців за партією регіонів та її лідера Віктора Януковича. У Глибоці та Нижніх і Верхніх Петрівцях на рахунок Івана гірко жартували, що він продав румунський і український народи спочатку вроздріб, а потім і оптом. Це не заважало Іванові представляти Україну у Європейських структурах від партії регіонів та одержувати ордени і почесті від Румунії. Прогресивна громадськість румунська та українська з обуренням сприйняли вхід Попеску до УДАРу. Вони раніше вимагали від консула Румунії у Чернівцях Елеонори Молдован не видавати візи агресивним регіоналам. Таким, як Іван Попеску, Ауріка Божеску його помічниця.
На жаль, не прислуховувалися дипломати і політики до голосу громади. І тепер маємо уже регіоналів в УДАРі. Якщо так піде надалі то Іван Попеску скоро очолить і «Правий Сектор» і ВО «Свободу».
Тільки куди вони поведуть Україну? До Путіна! До Росії!..
Петро Кобевко

Від редакції:Реакція партії УДАР після цієї інформації була миттєвою. Партія спростовує перебування Івана Попеску у своїй фракції чи партії. Але про наміри Івана не знає навіть Божеску. А газеті відповіла оласна організація УДАРу: \” У зв’язку із заявою шеф-редактора газети «Час» Петра Кобевка про те, що Іван Попеску став членом фракції Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» у Верховній Раді України, а також у зв’язку з численними зверненнями щодо надання офіційної інформації, Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» повідомляє про те, що Попеску Іван Васильович не входить у фракцію УДАР.\”

peredplata