У Чернівцях ремонтують дорогу до приїзду Януковича?

У Чернівцях ремонтують дорогу до приїзду Януковича?У Чернівцях вкотре почали говорити, що до міста приїде Президент України
Віктор Янукович.
Кажуть, що гарант має приїхати 8 листопада і відвідати ТОВ «Машзавод» на вулиці Прутській.

Учора, 3 листопада, на переході над залізничним мостом замінювали бордюри. Біля самого машзаводу робітники міськШЕПу асфальтували дорогу.

«Працюємо від вівторка, – розповів водій катка Віктор. – Ремонтуємо дорогу, бо у вівторок має приїхати Президент. До візиту з роботою впораємося».

Щоби дізнатися більше, працівник міськШЕПу порадив звернутися до бригадира, який ходив неподалік. Проте спілкуватися чоловік відмовився, – повідомляє «Молодий буковинець».

У міськШЕПі ремонт дороги на вулиці Прутській не пов’язують із приїздом Президента.

«Приїде чи не приїде Президент – для нас немає значення. Нам сказали робити дорогу – ми робимо, – зазначив головний інженер міськШЕПу Павло Олоєр. – Ми не знаємо, чи їхатиме цією дорогою Президент. Ми робимо її для людей».

Директор ТОВ «Машзавод» Віктор Сідляр від коментарів утримався.

«Перебуваю за межами області. Про візит Президента краще запитайте у губернатора, – сказав він.

Начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації Ганна Мальона повідомила, що приїзд Януковича у Чернівці обговорювався, але поки що під питанням.

«Поки що не впевнені на сто відсотків, що Віктор Янукович приїде, – сказала Ганна Василівна. – Коли буде точна інформація, повідомлення з’явиться на офіційному сайті адміністрації».

peredplata