У Львові свободівці провели \”кефірну люстрацію\” головному антифашисту України

У Львові свободівці провели "кефірну люстрацію" головному антифашисту України Олександр Калинюк хотів відзначити День Перемоги з георгіївськими стрічками.

У Львові представники ВО \”Свобода\” облили кефіром голову львівського Антифашистського комітету України Олександра Калинюка.

Це сталося біля його дому, коли Калинюк з георгіївськими стрічками та червоним прапором збирався піти відзначити День Перемоги на Пагорб Слави, повідомляє ZAXID.NET. На відео інциденту видно, що націоналісти вимагали, щоб Калинюк нікуди не ходив та не вчиняв провокації, але той відмовлявся. Врешті вони облили його кефіром, після чого антифашист зайшов до свого помешкання, зачинивши за собою двері.

Речниця міліції Львівщини Світлана Добровольська розповіла, що до міліції звернувся 54-річний львів\’янин, який поскаржився, що його заблокували у приміщенні. \”На місці події працює слідчо-оперативна група з\’ясовуються всі обставини події\”, – розповіла Добровольська. Водночас свободівці запевняють, що у помешканні Калинюка не блокували.

Нагадаємо, на День Перемоги у Харкові проросійськи налаштованих дівчат облили кефіром.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/u-lvovi-svobodivci-proveli-kefirnu-lyustraciyu-golovnomu-antifashistu-ukrayini-426377.html

peredplata