Янукович пив перед журналістами британську мінералку

Янукович пив перед журналістами британську мінералкуПрезидент Віктор Янукович під час прес-конференції вживав мінеральну воду вартістю близько 13 гривень за пляшку об’ємом 0,33.

Про це пише Gazeta.ua, наводячи відповідні фотодокази.

Як зазначає видання, на підсумковій прес-конференції у середу Януковичу поставили на стіл дві пляшки української мінеральної води \”Моршинська\”.

Однак через 40 хвилин після початку виступу, коли президент захотів пити, він дістав з-під столу третю пляшечку, налив під столом з неї води, випив і поставив за \”Моршинською\”.

Це – англійська мінеральна вода Harrogate. Упаковка з 24 пляшок негазованої води зі столу Януковича коштує близько 300 грн, газованої – близько 230 грн.

Янукович пив перед журналістами британську мінералку

24 пляшки коштують близько 300 гривень. 1 пляшка коштує 13 гривень

Питання розкоші президента під час прес-конференції зачепив журналіст Мустафа Найєм.

Він запитав, чому життя глави держави постійно покращується, а життя простих громадян навпаки. Президент не зміг чітко відповісти.

\”Я маю дуже мало часу для насолоди. Вчора о 3-ій годині приїхав додому, сьогодні встав о 6-ій. Про яке солодке життя ви говорите, я не знаю. Я вам не заздрю\”, – сказав Янукович, після чого довго сміявся.

\”Ми один одного добре знаємо. Все решта додумайте самі…\”, – додав він.

Раніше не раз на публічних заходах бачили, що Янукович п\’є лише французьку воду Evian, яка в два-три рази дорожче \”Моршинської\”.

Це відома в світі мінералка, яку видобувають в Альпах поблизу Женевського озера. Її особливість – низький вміст натрію та низька мінералізація. Ця вода виводить шлаки, корисна для тих, хто страждає на гіпертонічні кризи, ожиріння.

Таку ж воду п\’є спікер Володимир Литвин та багато народних депутатів.

Джерело

peredplata