Порошенко з Путіним домовлялися про Надію Савченко. І не домовилися

Порошенко з Путіним домовлялися про Надію Савченко. І не домовилисяНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Під час телефонної розмови Порошенка і Путіна домовитись про звільнення української льотчиці Надії Савченко не вдалось Смайлик «frown»

\”Під час переговорів було домовлено про невідкладний допуск до Надії Савченко генконсула України в Ростові\”, – йдеться в повідомленні прес-служби президента України.

Отже, зі слів прес-служби слід розуміти, що Володимир Путін всеж-таки невідкладно допустить до Надії Савченко українського консула в Ростові.

Окрім цього Петро Порошенко закликав Володимира Путіна допустити до Надії Савченко українських або німецьких лікарів. Як виглядає із заяви прес-служби, ствердної відповіді на цей заклик Володимир Путін поки що не дав.

Як повідомляє прес-служба президента України, під час розмови були також обговорені питання, що стосуються засуджених в Києві росіян Євгенія Єрофеєва та Олександра Александрова.

Чи \”клюнув\” Володимир Путін на цю \”наживку\” – поки що невідомо. Невідомою залишається і позиція Путіна щодо цілковитого звільнення Надії Савченко і повернення її в Україну

Висновок: Під час телефонної розмови було домовлено, що українського консула до Надії Савченко допустять. А от щодо допуску українських і німець лікарів до Надії Савченко та її звільнення домовитись не вдалось

peredplata