Робочий кабінет Папієва перенісся в автівку

Робочий кабінет Папієва перенісся в автівку5 березня на сайті ОДА з’явилось повідомлення прес-служби про те, що Папієв \”намітив щотижня бути в селах регіону, причому без попередніх узгоджень і попереджень, коли і куди саме виїжджатиме, без “зустрічей з караваєм”. Папієв каже, що його робочий кабінет переноситься в автомобіль. То ж відповідний колаж від Івана Трача.

Повідомлення прес-служби ОДА:

\”5 березня, під час апаратної наради голова Черніве6цької облдержадміністрації Михайло Папієв звернув увагу керівників органів виконавчої влади регіону на необхідність посилення безпосередньої роботи з людьми і територіальними громадами, позбавленої бюрократичної чиновницької традиції. “Не в кабінетах треба вирішувати проблеми Буковини. Управлінські рішення мають базуватися на реальних потребах людей, які живуть в Путильському чи Кельменецькому районах, на Герцаївщині чи Заставнівщині, вирішенням нагальних проблем населених пунктів регіону і їх мешканців треба опікуватися керівникам всіх рівнів і всіх гілок влади”, – підкреслив глава крайової виконавчої влади.

За словами Михайла Папієва, місцевим керівникам по кожному населеному пункту треба буквально поіменно знати людей незаможних, кожного пільговика, які потребують і очікують на державну підтримку, треба знати, на яку саме допомогу вони розраховують і адресно її надавати. Це є першочерговим завданням місцевої влади, цього вимагає від нас Президент України Віктор Янукович – він уже звільнив кількох глав районних адміністрацій, підкреслив голова облдержадміністрації. “Насамперед за критеріями самопочуття людей у тому чи іншому районі оцінюватиметься робота глав райдержадміністрацій і прийматимуться кадрові рішення”, – зазначив Михайло Папієв.

Він дав доручення ретельно проаналізувати кількість звернень громадян, які надходять до крайової влади з районів області і в яких містяться скарги на роботу тамтешніх посадовців. “Треба направити в ці райони комісії для вивчення ситуації на місці, додатково організувати виїзні прийоми громадян головою і заступниками голови обласної державної адміністрації, – зазначив Михайло Папієв. – Я намітив щотижня бути в селах регіону, причому без попередніх узгоджень і попереджень, коли і куди саме виїжджатиму, без “зустрічей з караваєм”, як кажуть. Мій робочий кабінет переноситься в автомобіль”.

peredplata