Рятівник зґвалтованої дівчини розповів про диво, яке зберегло їй життя

Рятівник зґвалтованої дівчини розповів про диво, яке зберегло їй життяОлег, рятівник Оксани Макар, розповів, що опинився на місці, де мажори-садисти намагалися її спалити, лише завдяки поломці своєї машини.

Біля покинутого довгобуду рятівник Оксани Макар Олег почав прислухатися, але іти на крики дівчини йому було страшно.

Через 10 хвилин, переконавшись, що стогони йому не здалися, він вирішив викликати міліцію.

Наряд приїхав через три-п\’ять хвилин. Міліціонери були в жаху від картини, яку побачили. Дівчину знайшли скинутою в яму, де догорало ще багаття, всю в крові, голу і в сажі. На будівництві сновигали зграї бездомних собак і диво, що вони не накинулися на вмираючу людину.

Однак таку оперативність проявили не всі служби. Після виявлення Оксани Макар Олег і міліція прочекали швидку допомогу 40 хвилин. Приїхавши на місце, лікарі відмовилися лізти в дірку огорожі і сказали водієві, щоб він їхав в об\’їзд, через ворота.

Дивом вважає Олег і те, що завдяки тому, що його машина не завелася в гаражі, він опинився в цьому місці, проходячи пішки.

Раніше повідомлялся, що троє чоловіків у Миколаєві заманили в квартиру 19-річну Оксану Макар, по черзі зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували її спалити живцем.

Нагадаємо, 13 березня повідомлялося, що в дічини відмовляє печінка і нирки. В цей же день трьох підозрюваних у зґвалтуванні і замаху на вбивство офіційно заарештували. Прокуратура змінила їх статус на обвинувачуваних, суд виніс рішення про утримання їх під вартою. Пізніше в Інтернет потрапило відео, на якому один з ґвалтівників розповідає про те, що вони робили з дівчиною.

Джерело

peredplata