На зустрічі в Донецьку Ляшка обізвали нецензурним словом

На зустрічі в Донецьку Ляшка обізвали нецензурним словом П\’ять учасників акції, що проходила під стінами Донецької ОДА, пройшли всередину адміністрації для зустрічі з заступником голови-керівника апарату Донецької облдержадміністрації Вадимом Фоміним. Про це повідомляє кореспондент \”Новости Донбасу\”.

Серед присутніх з Фоміним – донецький депутат Дмитро Верзілов, нардеп Олег Ляшко і його помічник. На зустрічі Фоміну була вручена резолюція мітингу, яка за своїм змістом аналогічна резолюції, прийнятої прихильниками Верзилова під будівлею суду 10 квітня.

Під час зустрічі один з присутніх назвав Ляшка нецензурним словом з гомосексуальним підтекстом і штовхнув помічника нардепа. У відповідь Ляшко заявив, що на зустрічі присутні провокатори. Бійці не дали зав\’язатися правоохоронці вивели невідомого з будівлі ОДА. Ним виявився один з донецьких громадських діячів Роман Лягин, що пройшов на зустріч разом з журналістами.

Після зустрічі Ляшко попросив Фоміна вийти до людей, що зібралися біля входу . Заступник голови облдержадміністрації погодився зустрітися з учасниками акції і розповів присутнім про соціальні ініціативи обласної влади. Також Фомін зазначив, що голова Андрій Шишацький не зміг зустрітися з учасниками мітингу, оскільки він присутній на відкритті школи в Добропілля.

Нагадаємо, 20 квітня, біля входу в будівлю Донецької облдержадміністрації проходив мітинг \”проти політичних репресій влади і фальсифікації кримінальної справи\” відносно донецького депутата і лідера \”Союзу порятунку Донбасу\” Дмитра Верзилова. Також мітинг проходить під гаслами \”захисту прав пограбованих пенсіонерів, інвалідів, дітей війни, чорнобильців та інших пільгових категорій громадян\”. Всього для участі в акції зібралося близько 40 осіб.

peredplata