В офісі районної парторганізації «Батьківщини» в Заставні побили вікна

В офісі районної парторганізації «Батьківщини» в Заставні побили вікнаСьогодні вночі в тимчасовому офісі Заставнівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» побили вікна.

Відбулося це близько 3 години, є свідок, який о цій порі чув гуркіт. За розбитим склом у вікні стояла наша вивіска (яка зазвичай розташована на постійному офісі, де зараз триває ремонт), і зловмисники, так виглядає, розбили вікно саме з метою дістати цю вивіску. Їм це не вдалося, оскільки вони отримали порізи і вивіска впала на землю.
Зранку, виявивши пошкодження цілісності вікон, працівники офісу викликали міліцію. До обіду правоохоронці працювали на місці події, знімали відбитки.
Голова Заставнівської районно парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Мельник висловив глибоке обурення цією провокацією: \”Ми пов\’язуємо подію з нещодавнім початком саме з Заставни безстрокової акції протесту опозиції проти свавілля влади. Чекаємо висновків правоохоронців, але заявляємо твердо і однозначно: нас не вдасться злякати».
Цього ж дня до офісу «Батьківщини» навідались голови місцевих райради і райдержадміністрації, пообіцяли, що слідкуватимуть за перебігом подій.

В офісі районної парторганізації «Батьківщини» в Заставні побили вікна
Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata