Вітання Юлі Тимошенко

Вітання Юлі ТимошенкоРідні наші ветерани та діти війни!

Від усього серця вітаю Вас зі святом Перемоги!

В цей великий день ми із вдячністю пригадуємо всіх, хто був причетний до цього доленосного свята – наших батьків, дідів, мам, бабусь. І чоловіки, і жінки, і, навіть, діти в ті важкі воєнні роки щодня наближували Перемогу!

Щиро дякую Вам за подвиг, силу духу, за те, що не втрачали надію та вірили у власні сили, в велику Перемогу! Пишаюся тим, що пройшовши горнило жорстокої війни, Ви залишилися сильними, мудрими, змогли відбудувати країну та подарувати нам щасливе мирне життя.

І хоча від великої Перемоги нас відділяє багато років, Ваш подвиг завжди пам‘ятатимуть діти, онуки, всі ми, бо Ви зберегли найголовніше – життя! Ви зберегли людство, подарували мирне небо над головою.

Ви – приклад героїзму, патріотизму, яких дуже бракує сьогодні!

Я вірю, що і через сто, і через двісті років Ви залишатиметься для нащадків яскравим прикладом справжнього ставлення до країни, її майбутнього, свого народу.

Дякую Вам за цю велику самопожертву та терпіння. Знаю, що всі ми в неоплатному боргу перед всіма Вами і вірю, що врешті-решт зможемо зробити Ваше життя достойним, бо якщо і є в країні справжня еліта – то це Ви!

Вірю, що історична правда, пам\’ять про Ваш подвиг задля Великої Перемоги буде жити вічно!

В цей святковий день хочу побажати Вам життєвих сил та енергії, міцного здоров\’я, довголіття та щасливого життя! Нехай в Вашому житті все буде добре!

Зі святом Вас, мої рідні!

Ваша Юлія Тимошенко
Харків, Качанівська колонія

peredplata