На Буковині дніпропетровських терористів шукають серед свободівців

На Буковині дніпропетровських терористів шукають серед свободівців17 травня за кілька тижнів після теракту у Дніпропетровську, буковинські правоохоронці навідались до помешкання керівника прес-служби Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Володимира Звенигородського (на світлині). Свій візит співробітники міліції пояснили необхідністю взяти пояснення щодо того, де свободівець перебував 27 квітня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба обласної організації ВО \”Свобода\”.

«Я сподіваюся, що зацікавлення моєю особою з боку правоохоронців викликано формальністю, оскільки свого часу я навчався у військовому навчальному закладі за спеціальністю «сапер», – зазначив Володимир Звенигородський. – Однак допити інших свободівців, зокрема радника голови партії Андрія Денисенка, дають підстави припустити, що влада свідомо намагається покласти відповідальність за вибухи у Дніпропетровську на націоналістів».

Як зазначив керівник прес-служби Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», він є членом «Свободи», військова спеціальність – сапер, дружина родом з Дніпропетровської області. Майже ідеальний український бен Ладен.

«Не можу сказати, які наслідки матиме цей візит міліціянтів, тому хочу привселюдно повідомити, що протягом квітня 2012 року не покидав міста Чернівці та жодного стосунку до діяльності терористичних організацій чи терористів не маю. У разі необхідності, можу надати підтвердження своїм словам», – підкреслив Володимир Звенигородський.

Світлина з мережі Фейсбук

P.S. До речі, як нам стало відомо свідчення стосовно того, що робили люди в період, коли сталися вибухи у Дніпропетровську, СБУшники беруть у всіх, хто причетний до військових, рятувальних, міліцейських тощо органів.

peredplata