М.Федорук: \”Містом мають керувати авторитетні люди, а не авторитети\”

М.Федорук: "Містом мають керувати авторитетні люди, а не авторитети"Колишній мер Чернівців розповів, що робитиме, якщо пройде у парламент.

У політичному житті теж динаміка – з кожним днем стають відомі нові прізвища кандидатів у парламент. До Верховної Ради від партії Кличка \”Удар\” йтимуть троє буковинців. Друга у списку Марія Матіос, письменниця, черверта – Оксана Продан, підприємець та захисних їхніх прав, під тридцятим номером Роман Ванзуряк, голова Чернівецькоїх облорганізації \”Удар\”. Щодо мажоритарних кандидатів, то тут поки без змін. Від Чернівців йде Микола Федорук – висунутий опозицією. Нам вдалося поспілкуватись із колишній мером і спитати про наміри роботи у парламенті.

Представляти Чернівці має той, хто добре розуміє, що саме потрібне місту. Так вважає Федорук і думає, що він абсолютно адекватно це розуміє. Причому таку ідею – піти від обєднаної опозиції – запропонував Арсеній Яценюк.

– Чому саме від опозиції? А що, від Партії Регіонів, хоча це не ПР, а колишні есдеки, які вчинили непорядно, навіть підло. У мене і в думках такого не було, – сказав Микола Федорук.

Піти самовисуванцем, каже екс-мер, йому не вистачить грошей на рекламу, агітацію. Микола Трохимович уже тепер знає – першою справою він зареєструє законопроект про вибори Чернівецького міського голови та міської ради.

– Містом мають керувати авторитетні люди, а не авторитети і \”смотрящі\”. Але і до авторитетів їм далеко. Скоріше \”мічігіни\”, треба, аби керували містом і не зрадники, ті, кому довірила громада. Це буде моє перше зобов’язання перед чернівчанами, – зазначив М.Федорук.

Джерело

peredplata