Свободівці стверджують, що в Кам\’янці замість газогону – газові балони

Свободівці стверджують, що в Кам'янці замість газогону - газові балониВчора прес-служба ОДА повідомляла, що в Кам\”янці Глибоцького району запущено в дію підвідного газопроводу від села Петричанка протяжністю 3,5 км, кошторисною вартістю робіт – майже 3 млн. гривень. Сьогодні ж представники обласного осередку ВО \”Свобода\” заявили, що \”на місці стикування газогонів, як було виявлено їхніми активістами, заривали газові балони саме для того, щоб кандидат від партії регіонів за 203-им виборчим округом Геннадій Федоряк мав можливість продемонструвати виконання обіцяного та на декілька хвилин під час підготовлених урочистостей запустив для місцевих мешканців газ\”. Адже він ще на початку жовтня обіцяв глибоччанам та мешканцям Кам\”янки прокласти газогін.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”, агітатори кандидата від ВО \”Свобода\”, незважаючи на перешкоди з боку працівників міліції, побачили біля місця стикування газогону до села Кам\”янка газові балони, які авральними темпами газовики закопували в землю. Потім керівника Глибоцького районного штабу ВО \”Свобода\” Іллю Лопуляка запросили до райвідділку для дачі пояснень з приводу агітації. За словами свободівців, в райвідділку \”керівника звинувачували в проведенні незаконної агітації та поширенні неправдивої агітації щодо кандидата Федоряка\”. Потім чоловіка відпустили.

Керівництво обласної \”Свободи\” вже звернулося до правоохоронних органів щодо незаконного затримання їхнього агітатора.

Світлина – з сайту ОДА

peredplata