УМВС спростовує інформацію у ЗМІ щодо нібито незаконних дій правоохоронних органів в штабі Панчишина

УМВС спростовує інформацію у ЗМІ щодо нібито незаконних дій правоохоронних органів в штабі ПанчишинаУ зв’язку з виходом в деяких ЗМІ інформації про нібито незаконні дії працівників міліції стосовно опечатування приміщення виборчого штабу кандидата в народні депутати Панчишина Р.І., Управління МВС України в Чернівецькій області надає офіційний коментар.

За фактом перешкоджання вільному здійсненню громадянами свого виборчого права (ст. 157 ч.3 Кримінального кодексу України) прокуратурою області порушена кримінальна справа. В рамках розслідування цієї кримінальної справи в офісі штабу кандидата в народні депутати, працівниками прокуратури був проведений обшук та інші слідчі дії.

На підставі доручення прокуратури та згідно діючого законодавства України співробітники міліції забезпечували охорону опечатаного приміщення під час проведення цих процесуальних заходів

Тому, звинувачення у незаконних діях працівників міліції, висвітлені у засобах масової інформації, є безпідставними та необґрунтованими.
Наразі кримінальна справа перебуває в проваджені прокуратури Чернівецької області.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Нагадаємо, вчора штаб Руслана Панчишина розповсюдив заяву, де йдеться, що в ніч на 27 жовтня 2012 року в м. Хотині Чернівецької області працівниками Хотинського РВ УМВС України було незаконно опечатано приміщення виборчого штабу в Хотинському районі кандидата в народні депутати України Панчишина Руслана.

peredplata