В Чернівцях теж з\’явились наліпки з червоною цяткою на лобі Януковича

В Чернівцях теж з'явились наліпки з червоною цяткою на лобі ЯнуковичаНа вулицях Чернівців з’явились наліпки на підтримку Сумських політв’язнів, яких засудили до ув’язнення за трафарет з зображенням Януковича, з цяткою на лобі, що нагадує слід від кулі. Про це повідомляють у прес-службі \”Чорного комітету\”.

На розповсюджених в Чернівцях наліпках зображено обличчя гаранта з характерною червоною плямою в лобі. Також є напис «На нари за графіті?».

Дані фото надійшли на поштову скриньку Чорного Комітету.

В Чернівцях теж з'явились наліпки з червоною цяткою на лобі Януковича

Подібні наліпки ще раніше з’явились в Києві, Сумах, Львові, Харкові, Севастополі, Ялті, Рівному, Черкасах, Одесі, Івано-Франківську, Запоріжжі .

Нагадаємо, що 14 січня Зарічний суд міста Суми засудив громадських активістів за малюнок “Януковича” з червоною цяткою на лобі . В знак солідарності подібні малюнки вже з\’явилися в Києві, Одесі , Сумах , Севастополі , Львові , Миколаєві, а також в Броварах Київської області та Кривому Розі . Також пройшли акції солідарності в Сумах , Харкові , Рівному. Також акція солідарності пройшла в Києві, на яку напали працівники міліції і затримали 7 активістів .

Засудженні подали апеляцію на вирок суду. У той же час, Прокуратура Сум подала зустрічну апеляцію, в якій вимагає ще суворішого покарання.

Світлини з сайту \”Чорного комітету\”

peredplata