На Буковині на місце Запаранюка хочуть Гуйтора?..

У Чернівецькій області не стихають активні дії містечкових дрібних політиків.
Відчувши слабинку у діяльності голови обласної військової адміністрації, голова облради Олексій Бойко і його прихильники активізувалися на позиціях адміністрації і на позиціях ради. Тобто, виконавчої структури і представницької.
Напевне, перший заступник голови обласної ради Гуйтор вирішив, що він зможе стати першою особою. Його амбіції на початках міг би використати Запаранюк у боротьбі проти Бойка.
Але хтось його переконав, що на цю роль може претендувати Грицку-Андрієш. З нею проблеми вийшли. А Гуйтора за цей час вже хочуть на місце Запаранюка, а не Бойка.
Бо яким чином, і за які заслуги недавно викликала в Київ голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк – саме Гуйтора, рядового члена СН, а не, наприклад, голову фракції “Слуги народу” Чернівецькій обласній раді Жаровського чи навіть голову обласної організації партії слуга народу Запаранюка?..
Не забувайте, що під час виборів голови облради Гуйтор і Грицку-Андрієш збочили від генеральної лінії партії. І проголосували за Бойка, а не за Жаровського. А хто раз продав, буде продавати надалі.
Сьогодні Гуйтор вважає себе ледь не головою в обласної військової адміністрації. Він ходить у спортзали, підтягає своє тіло і готує душу до керівництва. До нього вже ходять ходаки за посадами…

А як буде далі, Час покаже…

Світлина: Букінфо

peredplata

Залишити відповідь