Зеленський таки приїде на Буковину

Якщо таки не на Буковину, то на Бессарабію. Бо уже запускають інформаційні качки нібито найближчим часом до нас приїде президент України Володимир Зеленський.

По-перше, чому на Бессарабію може приїхати президент? Бо там не тільки є голова Сокирянської райради Василь Козак і його син депутат Зе, а й Новодністровська ГАЕС.

Кажуть, що на неї давно око поклав олігарх Дмитро Фірташ. Тепер Зеленський раз і назавжди відіб’є йому охоту наживатися на українській електриці. Аби це не були пусті слова, то навіть голову ОДА можуть призначити на території ГАЕС. А можуть і у Чернівцях.

Це засвідчує активізація дорожніх служб, які швидкими темпами ремонтують дороги, що ведуть до ОДА. Наприклад, вулицю Університетську від Центральної площі до вулиці Степана Бандери.

Приїде чи ні Зеленський, а дорога таки буде. Щоправда, кажуть, що президент захоче відвідати знакових людей та визначні місця у Чернівцях. Може поїхати до музею родини Івасюків на вулицю Маяковського. А з неї поверне до  онука Ольги Кобилянської Олега Панчука на вулицю Гулака-Артемовського (не Артемівського). Також проїде вулицею видатного українського політичного та громадського діяча Олега Ольжича. Захоче президент Зеленський побачити вулицю легендарного командира УПА Романа Шухевича. З неї він також заїде по вул.. Сторожинецькій на вулицю Гадячинську, аби провідати редактора газети «Час».

Владі і начальнику Служби автомобільних доріг товаришу Гаху треба встигнути всі ці вулиці відремонтувати. І не дай, Боже, аби там були баюри до приїзду Зеленського!

Полетять голови…

 

peredplata