«Буковина», ТВА і Бурбак – Микола Федорук вирішив так!

Поки увага буковинців прикута до піарних звільнень потенційних корупціонерів президентом Зеленським, у газеті «Буковина» не стало головного редактора.

Анатолій Ісак добровільно написав заяву на звільнення. Спочатку колектив був агресивно проти відставки свого очільника. А через день-два всі, як один, проголосували за відставку.

Головним редактором обрали журналістку ТВА Оксану Танащик.

Кажуть, що до газети «Буковина» в останні місяці був причетний народний депутат Максим Бурбак. Трохи акцій мали журналісти Вадим Пелих та Юрій Черней.

Сам Анатолій Ісак коментує свою відставку втомою в умовах, коли друковані ЗМІ ледь виживають. Це – правда. Але не він один втомився. У Чернівецькій області ще залишилося п’ять регіональних газет, де втомлені редактори і, де є проблеми з папером, друком, читачами та передплатниками. Але ніхто з них ще не пішов у відставку. І на керівництво цих газет не вибирали тележурналістів з ТВА. І, насамкінець, ні Вадим Пелих з ТВА, ні Юрій Черней з «Букнюз» не входять акціонерами до цих ЗМІ. Навіть Максим Бурбак трохи більше віддалений від МБ, «Погляду» чи «Часу», ніж від «Буковини».

Що ж насправді сталося у газеті Юрія Федьковича «Буковина»?

Можливо у когось з’явився здоровий інтерес до історичного особняка, у якому знаходиться редакція газети «Буковина».

Чи може Максим Бурбак створює якийсь теле-радіо-газетний холдинг на теренах Буковини?.. Аби на виборах до місцевих рад взяти реванш за програш свій та Миколи Федорука на виборах до верховної ради?..

«Час» покаже, як воно буде розвиватися надалі.

А наразі будемо уважно слідкувати за розвитком подій у газеті «Буковина» та довкола неї.

peredplata