Нардеп Рудик підтримав учасників протесту в Хотин.

Фото: Хотинські вісті

Народний депутат Сергій Рудик підтримав учасників блокування траси національного значення у селі Атаки Чернівецької області, які своїм протестом висловлюють обурення через можливе створення нового Дністровського району з центром у Кельменцях.

Про це Рудик повідомив з місця події сьогодні у прямому ефірі у Facebook.

Нардеп висловив здивування, що за ці вісім днів керівництво Чернівецької ОДА не дало конкретних відповідей на вимоги учасників перекриття траси.

“Я звертаюсь до своїх колег-народних депутатів, які представляють Буковину в парламенті та голови обласної адміністрації. Пане Сергію, ми знайомі… Проблема – відсутність реакції посадових осіб області. Вісім діб – можна було би і знайти час для того, щоб зустрітися з людьми. Я сподіваюся, що до кінця цього тижня ця зустріч відбудеться”, – сказав у своєму стрімі Рудик.

“Пане Сергію! Президент завтра, я так розумію, поїде, а може навіть полетить сьогодні. Я думаю, що треба знайти час і зустрітися з людьми”, – додав народний депутат.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський сьогодні публічно відреагував на акцію протесту в Атаках: глава держави розповів про проплачені пікети.

Як відомо, на трасі в селі Атаки Хотинського району пікетувальники уже кілька днів перекривають дорогу. Такими діями вони висловлюють своє обурення через наміри влади створити новий Дністровський район з центром у Кельменцях. Учасники акції протесту вимагають, аби адміністративним центром нового укрупненого району стало місто Хотин.

peredplata