Росія знову втручається у вибори до Конгресу США

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-“Такі дії Москви є чистим порушенням нашого суверенітету”, – заявив у звязку з цим Джо Байден. Про це президент США Джо Байден заявив у промові в Офісі Директора національної розвідки (Office of the Director of National Intelligence – ODNI).
Байден послався на засекречений брифінг, підготовлений для президента 17 американськими розвідувальними агенціями, Байден сказав, що “Росія уже втручається у вибори 2022 і поширює дезінформацію”. Такі дії Москви є “чистим порушенням нашого суверенітету”, – підкреслив Байден.
І що з цього випливає, пане Байдене? Може варто з Росії за це санкції зняти і вона перестанне паскудити і капостити Америці?
Але пана Байдена тітшить те, що його російський колега Володимир Путін хоча і має “ядерну зброю, нафтові родовища, проте очільник Кремля усвідомлює економічний занепад Росії i перевагу американської розвідки над російською, й це дуже його непокоїть”.
Бачиться, що дідусь Джо з кожнним днем все глибше й глибше впадає в дитинство.
“Не думаю, що когось шокує те, що Росія використовуватиме дезінформацію і кібератаки на виборах 2022 року. Я вважаю, що це гарне нагадування, що Росія продовжує це робити, але поки що нічого не змусило їх зупинитись”, – так слова Байдена прокоментувала Емілі Гардінг, заступниця директора програми з міжнародної безпеки Центру стратегічних та міжнародних досліджень США.
На зображенні може бути: 1 особа та стоїть
 
 
 
 
 

peredplata