Дорожні служби на Буковині дестабілізували соціальну ситуацію в краї

Дорожні служби на Буковині дестабілізували соціальну ситуацію в країПро це повідомив перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць на засіданні комісії з організації перевірки стану виконання ремонтних робіт на дорогах загального користування Чернівецької області.

15 червня разом з журналістами буде проінспектовано стан ремонтних робіт на дорогах області. І за результатами інспекції будуть прийняті кадрові рішення.

Георгій Галиць вимагає, щоб 100% коштів, як і надходять до ДП \”Чернівецький облавтодор\” йшли на закупівлю матеріалів. Адже вчора 300 тисяч пішло на зарплату.

– Офіси треба закривати, а працювати там, де треба, – сказав Георгій Галиць. – Має бути продовжений робочий день, скасовані відпустки до того часу, поки не буде забезпечено проїзд дорогами області, як у більшості сусідніх областей. Якщо треба буде, то оголосимо надзвичайний стан на дорогах області, щоб завершити всі ремонтні роботи.

Як повідомив начальник ДП \”Чернівецький облавтодор\”, наразі працюють 7 бригад (5 на снятинському напрямку до Мамаївців і 2 – від Мамаївців до Чернівців).

Загалом у облавтодора є 20 бригад і 657 працівників. Наразі задіяні тільки 69. Як пояснюють, це пов\”язано з тим, що з трьох асфальтних заводів працює тільки один в Новоселиці. За три дні планують запустити заводи в Сокирянах та Іспасі.

До 8 червня мають завершити роботи по Кіцманщині, а потім перейти до ремонту дорожнього покриття на трасі \”Житомир-Чернівці\”.

Тим часом в Сокирянському районі в трьох селах немає під\”їзду. А на Заставнівщині на мості в Звенячині вже бетонне покриття видно і міст на ладан дихає. Та в Службі автодоріг кажуть, що \”контролюють\”. Певно, так само, як і в Атаках доконтролюють. Але керівник Служби автодоріг в області сказав, що подана пропозиція щодо ремонту мосту в Київ і вона підтримана. В 2013 році обіцяють привести міст до ладу.

peredplata