В Чернівцях закликають врятувати доньку журналістки

В Чернівцях закликають врятувати доньку журналісткиПрохання допомогти! У важкому стані в реанімації молода дівчина, донька журналістки Ірини Вишневської, вчителька ліцею № 1, Йосифович Юля, чудова, добра, чуйна людина. Збирають кошти на лікування за адресою м. Чернівці, вул. Суворова, 2б (які будуть передані її матері), або на рахунок карти приватбанку 5168 7420 6015 5375 (через будь-які термінали).

Світлина – з мережі Фейсбук

Круглецька А. Д.

Відносно карточки подаю пояснення. Ця картка належить подрузі і колезі Ірині, нею вона не користувалася. Тому в ситуації, коли діяти треба блискавично, Ніна Собіль прийняла рішення надати свою картку для доброї справи. Адже матері хворої дитини зараз не до ходіння по банках і не думає вона про відкриття рахунку. Іра зараз в реанімації біля непритомної доньки.

Принагідно дякую всім щирим і небайдужим. Крім готівки, яку друзі і знайомі Ірини передають для лікування Юлі, за півдня на картковий рахунок в Приватбанку поступило 3827 грн. Ввечері всі кошти будуть передані матері Юлі. ДЯКУЄМО!

ВІД МАМИ ІРИНИ ВИШНЕВСЬКОЇ

Дорогі мої всі! Друзі, знайомі і незнайомі люди, які відгукнулись на нашу біду. Я безмежно вдячна всім, кожному за доброту, людяність, гарні слова, гроші, за все за все. Я завжди знала, що добрих людей багато, але не думала , що настільки. Всіх вас люблю і ціную за ці прояви співчуття і розуміння. Всі гроші в мене. йдуть на лікування. Боремося за життя нашої улюбленої донечки всіма силами і з дуже професійними лікарями. Ще раз дякую. Зайшла на пару хвилин в інтернет, аби низько вам всім вклонитись. Впевнена, що Бог і добрі люди допоможуть впоратись з хворобою.

peredplata