Карпатські мольфари розповіли, що чекає Путіна і хто буде президентом Росії

Карпатські мольфари розповіли, що чекає Путіна і хто буде президентом РосіїЗа словами відомих українських чародіїв, Путін не буде президентом Росії вже через два роки. А Крим Україні не повернуть. Майбутнє здивувало навіть карпатських мольфарів.

\”Це він просто не досидить. Скажуть, що хоче відпочити, а потім поміняють\”, – повідомив один з українських магів. За словами віщунів, вони зібралися в затишному місці карпатских гір, щоб провести обряд, завдяки якому вони можуть заглянути в майбутнє. І це майбутнє їх здивувало.

Путін відмовиться від влади через два роки, оскільки до того моменту в Росії відбудуться значні зміни. Економіка країни впаде, багато росіяни захочуть більше незалежності від центру.

\”Два роки будуть розповідати, що захід хоче зруйнувати Росію і лякати бандерівцями. Але жити буде все складніше, а бандерівців так і не побачать. Але побачать, що вже через рік українці будуть спокійно їздити в Європу\”. – повідомив ще один карпатський мольфар.

Путін біля року буде знаходиться в тіні і частіше будуть показувати Медведєва. А потім змінять конституцію так, щоб президент мав менше повноважень. А після змін проведуть нові вибори.

\”Новий президент буде високого зросту. Дуже проросійський, але не чекіст. Крим повністю не повернуть, але Україна буде мати на Крим величезний вплив.\” – сказав під кінець мольфар.
Олексій Голованов.

Джерело

peredplata