Чернівецький Майдан про тих, кого на виборах варто викинути на смітник історії

Чернівецький Майдан про тих, кого на виборах варто викинути на смітник історіїЗВЕРНЕННЯ до мешканців Чернівецької області

26 жовтня 2014 року – надважливий для України день. Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» звертається до буковинців із закликом відповідально поставитися до виборів у Верховну Раду України і не дати жодного голосу кандидатам, які прислуговували злочинному режимові партії реґіонів і комуністів. Кожен із виборців мусить відчути всю міру відповідальності за майбутнє своєї держави. Під виглядом «Опозиційного блоку», «Партії розвитку України», партій «За мир», «Індустріальна партія», «Сильна Україна» до влади рвуться колишні реґіонали. Ми не маємо ні найменшого права допустити їх у Верховну Раду і зрадити ідеали Майдану, які окроплено людською кров’ю!

Ось перелік осіб, яким ми всією громадою повинні продемонструвати своє категоричне неприйняття як громадських діячів і політиків та cказати раз і назавжди: їх час минув, а їх місце – на політичному смітнику української історії.

Семенюк А.С., балотується по виборчому округу №204, як член партії регіонів голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року.
Федоряк Г.Д., у списку партії С.Тігіпка «Сильна Україна» під №21, як член партії регіонів голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року.
Папієв М.М., у списку «Опозиційного блоку» під №22, як член партії регіонів керував Чернівецькою ОДА до часу падіння злочинного режиму Януковича.
Михайлішин М.М., балотується по виборчому округу №201, як член партії регіонів керував Чернівецькою міською владою до часу падіння злочинного режиму Януковича.
Онуфрик Б.С., у списку «Блоку Петра Порошенка» під № 31, екс-керівник департаменту інформації та зв\’язків із громадськістю при Папієві М.М., до останнього часу вперто обслуговував злочинну владу.
Куліш В.І., балотується по виборчому округу №204 від «Блоку Петра Порошенка». Як депутат обласної ради, член партії \”Наша Україна\” і керівник відповідної фракції активно підтримував ініціативи партії регіонів у обласній раді та виборчих кампаніях (наприклад, при обранні Новодністровського міського голови).
7. Козак В.В., балотується по виборчому округу №204, екс-голова Сокирянської РДА при губернаторі Папієві М.М.

8. Федорович Ф.К., балотується по виборчому округу №202 від партії С.Тігіпка «Сильна Україна». Як член партії регіонів працював головою Сторожинецької РДА при губернаторі Папієві М.М.

9. Ткачук В.М., балотується по виборчому округу №202, екс-голова Вижницької РДА при губернаторі Папієві М.М.

10. Семенюк І.В., балотується по виборчому округу №203, член партії регіонів і відповідної

фракції у обласній раді. Та ін.

Громада Буковини добре пам\’ятає, як керувала і до чого докерувалася на Буковині команда Папієва із партією реґіонів. Тому ми звертаємося до всіх з перелічених кандидатів, у яких залишилися хоча б рештки совісті, зняти свої кандидатури із виборчих перегонів, поки не пізно, аби не відчути від буковинської громади всю силу ганьби за свою «діяльність» і не потрапити в «люстраційну скриньку».

Чернівецьке обласне об’єднання \”Майдан\” звертається до кожного виборця особисто: «Не зрадь ГЕРОЇВ! Не продавай свій голос! Не допусти в український парламент колишніх членів партії реґіонів і їх прислужників – убивць українських патріотів! Пам’ятай, що відповідальність за долю України і наших дітей на кожному із нас!»

Прийнято Радою ЧОО «Майдан» 10 жовтня 2014 р.

Козак відмовився від регіоналів

Звернення кандидата у народні депутати

КОЗАКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА
до жителів 204 виборчого округу
засобів масової інформації
Громадської мережі ОПОРА
Громадянського руху ЧЕСНО
Чернівецького ОО Майдан

Чернівецьке обласне об’єднання Майдан у своєму зверненні від 12.10.2014 року до мешканців Чернівецької області заявили про те, що я був головою партії регіонів Сокирянського району.

Офіційно заявляю, що я, Козак Василь Васильович, кандидат у народні депутати по 204 виборчому округу, ніколи не був членом партії регіонів, а тим більше головою районного осередку, та не поділяв її ідеології. Це підтверджується відповідними документами та легко перевірити.

У зв’язку з цим, розцінюю дане звернення як спробу тиску на мене як кандидата в народні депутати, як елемент брудних технологій по дискредитації мене в очах виборців та введення їх в оману напередодні голосування і вимагаю Чернівецьке ОО Майдан перевірити та спростувати дану інформацію у спосіб її поширення.

В іншому разі я залишаю за собою право відстоювати свою честь, гідність та ділову репутацію, а також спростування даної інформації в судовому порядку.

peredplata