Буковинець з молотком напав на 62-річну жінку,вирвавши сумку з грошима

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції зловмиснику вже оголосили про підозру, а суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомив начальника Першотравневого райвідділу міліції Іона Шалар, 42-річний мешканець міста Новодністровськ на вулиці Руській обласного центру напав на 60-річного чернівчанина та його 62-річну дружину. Зловмисник наніс декілька ударів молотком, вирвав сумку та почав втікати. Затримати зловмисника допоміг собака, яку сусід потерпілих в цей час вигулював у дворі.

З’ясувалося, що у сумці знаходилися понад 17 тисяч гривень та ноутбук. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Правоохоронці вже встановили, що до скоєного злочину чоловік готувався заздалегідь. Під час особистого огляду в нього знайшли маску, якою він прикривав обличчя, рукавички, а також вилучили знаряддя злочину – молоток. Відомо, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу та незаконне поводження зі зброєю.

Міліціонери інкримінують підозрюваному правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України останнього затримано. Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Буковинцю загрожує ув’язнення строком до семи років. Слідство триває.

peredplata