55-річну продавчиню магазину с.Новоселиця жорстоко вбили за 200 грн. боргу, печиво та водичку

55-річну продавчиню магазину с.Новоселиця жорстоко вбили за 200 грн. боргу, печиво та водичку

У поліції Закарпаття звітують про розкриття резонансного вбивства, яке сталося 28 березня на Мукачівщині.

У рамках справи затримано 25-річного жителя с.Станово, який зізнався у скоєному злочині та розповів, як все було і чому вбив жінку. Тепер йому світить від 7 до 15 років за умисне вбивство.

Як пояснив правоохоронцям підозрюваний, він боргував незначну суму (200 гривень) місцевій продавчині, і коли знову зайшов у магазин аби взяти у борг печиво та водичку, жінка йому категорично відмовила. Зі злості на відмову, відвідувач штовхнув продавчиню. Та впала на землю. Тоді чоловік вийшов на вулицю, взяв палицю і наніс жінці кілька ударів по голові. Побачивши, що продавщиця ще подає ознаки життя, взяв ніж і наніс ще кілька ударів. Ті й стали смертельними. Після цього зловмисник вирішив замести сліди і одне із знарядь вбивства – знищити. Він взяв палицю і спробував її підпалити, однак та не горіла. Тоді чоловік додав спирту, але зайнялося все навколо, крім палиці. Тоді зловмисник він взяв палицю і втік з палаючого магазину, полишивши друге знаряддя вбивства на місці злочину. На подвір’ї, кілометрів за 10 від місця злочину, чоловік спалив злощасну палицю і втік до своєї дівчини, де і переховувався, інформують в поліції.

Підозрюваному оголосили підозру. Сьогодні Мукачівський міськрайонний суд арештував підозрюваного. Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство). Підсудному загрожує від 7 до 15 років тюрми.
Джерело:http://www.mukachevo.net

peredplata