Буковинські свободівці провели інформаційну акцію проти збільшення тарифів

Буковинські свободівці провели інформаційну акцію проти збільшення тарифів9-10 липня 2016 року свободівці Буковини провели інформаційну акцію \”Грабіжницькі тарифи – знищення нації!\”. Впродовж заходу націоналісти спілкувалися з чернівчанами щодо вимог зниження тарифів на природній газ та инші комунпослуги.

\”Мета акції проста – інформувати чернівчан про наші вимоги щодо обґрунтування тарифів на комунальні послуги. Ця проблема є надзвичайно актуальною сьогодні, оскільки, після останнього підвищення тарифу на природній газ, що впливає на усі тарифи – ціна на газ для населення встановилася на рівні імпортного газу. А для потреб населення насправді вистачає значно дешевшого газу власного видобутку, адже в Україні видобувають до 20 млрд куб. м газу, при споживанні населенням 17, 2 млрд куб. м\”, – наголосив голова фракції ВО \”Свобода\” у міськраді Андрій Ілюк.

Крім того, свободівець додав: \”Сьогоднішні тарифи влада називає европейськими, але не можуть бути европейські тарифи в країні, де зарплати та пенсії на рівні африканських. Тому \”Свобода\” сьогодні вимагає обґрунтувати ціни на комунальні послуги та нарешті почати використовувати газ власного видобутку для потреб населення, а не для обслуговування підприємств олігархів\”.

\”В час, коли в Україні триває неоголошена війна і люди всім жертвують для підтримки військових, збільшення тарифів на комунальні послуги не що инше як здирництво. Влада повинна усвідомити, що такі реформування зроблять українців жебраками\”, – зауважує націоналіст.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”

peredplata