Суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві 34-річного чернівчанина

У понеділок, 11 березня, Шевченківський районний суд м. Чернівці підтримав позицію прокурора Чернівецької місцевої прокуратури щодо обрання запобіжного заходу жителю Чернівців, який підозрюється в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України) 34-річного чоловіка, у виді тримання під вартою, без права внесення застави.

Встановлено, що 9 березня, підозрюваний, під час розпивання алкогольних напоїв в одній із квартир по вулиці Івасюка, що в Чернівцях, у ході раптово виниклого конфлікту, завдав своєму знайомому смертельне ножове поранення.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

П’ятеро осіб розпивали спиртні напої. Нагадаємо, сьогодні, 9-го березня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок у Чернівцях внаслідок ножового поранення помер чоловік. З’явилися подробиці вбивства у Чернівцях. Поліцейські з’ясували, що за вказаною адресою п’ятеро осіб розпивали спиртні напої. Раптом між двома 34-річними чоловіками виникла суперечка, під час якої один наніс іншому ножове поранення в область спини.

 

 

peredplata