Моя ж ти квіточка

Бубочка з секретаркою не винні. ТСК Верховної Ради не вдалося встановити, хто з українських посадовців прийняв рішення про відтермінування проведення спецоперації по затриманню членів ПВК “Вагнер”.
Про це повідомила під час брифінгу в понеділок голова ТСК, яка, зокрема, займається розслідуванням операції із затримання представників ПВК “Вагнер”, народний депутат із фракції “Слуга народу” Мар’яна Безугла.
“Наявні дані дають змогу зробити опосередковані висновки, що відбулося відтермінування активного заходу з 25 липня на 30 липня 2020 року. ТСК не вдалося достеменно встановити, хто, на якому рівні в Україні прийняв рішення про відтермінування”, – сказала вона.
Також, за словами Безуглої, ТСК встановила “відсутність будь-якої документально оформленої вказівки про відтермінування з боку будь-якої посадової особи”.
“ТСК також не знайшла підтвердження того, що Президент України давав особисті розпорядження керівництву ГУР МОУ відтермінувати активний захід, що засвідчують всі наявні показання заслуханих осіб”.

peredplata