Питання щодо працівника освіти не на часі…

Поки на своїх плечах наші Герої тримають фронт і відвойовують кожен сантиметр нашої землі, скроплюючи їі своїм потом і кровʼю, – ми маємо бути націлені на розвиток міста, зокрема на навчання дітей.
Вони майбутнє нашої країни.
Не ми, а наші діти.
Ми з вами – це вже сьогодення та історія.
Тому, коли у нас в Чернівцях останній тиждень почали роздмухувати ворожнечу навколо одного кадрового питання щодо працівника освіти – хочу чітко зазначити: чернівчани, не на часі…
Вивчила ситуацію з усіх сторін і по результату висловлюю підтримку керівнику управління освіти міської ради Ірині Ткачук (Iryna Tkachuk-Kobelia).
Хочу зараз більше написати про моє ставлення до керівника управління освіти, з огляду на власний досвід співпраці з нею, оскільки бачу, що розгортають публічну кампанію проти неї і формують «ворога» в її обличчі.
Ми з Іриною дуже давно знайомі, пройшли разом багато проектів, створили Центр реформ та розвитку, стали частиною крутої команди, яка прийшла розвивати Чернівці разом з міським головою, Романом Клічуком
Іра – професійна, прогресивна, принципова і націлена на результат
Сьогодні освіта наших дітей потребує змін і швидкого, гнучкого прилаштування до нових реалій.
Наші діти кардинально відрізняються від нас: їм потрібний новий формат навчання.
Ірина, впроваджує зміни, поряд з нею потужна команда освітян міста, які готові приймати виклики і надавати найкращу рівень послуг для навчання дітей.
І найголовніше: Ірина – мама трьох дітей, які також відвідують наші садочки, школи. Вона не з чуток і розповідей знає про процес навчання в місті.
Попереду дуже багато стоїть завдань перед управлінням освіти. Наші діти мають навчатись в належних умовах і отримувати найвищий рівень якості освітніх послуг.
І на мій погляд, Ірина Ярославівна з освітянами міста гідно справляється з покладеними на них обов’язками, належним чином виконують поставлені завдання.

peredplata