Прокурори Буковини ініціювали передачу АРМА понад 1,5 млн грн, вилучених у членів міжрегіонального наркоугруповання

За клопотанням прокурорів Чернівецької обласної прокуратури арештовано та передано АРМА грошові кошти в еквіваленті понад 1,5 млн грн.
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
Це 9325 євро та майже 32000 доларів США, вилучені у міжрегіонального наркоугруповання, у межах розслідування кримінального провадження за фактами незаконного зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, в особливо великих розмірах (ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України).
За даними слідства, організував наркотрафік засуджений з установи виконання покарань на Волині. До протиправної діяльності він залучив ряд спільників – жителів Івано-Франківської, Чернівецької та Херсонської областей.
У вересні цього року протиправну діяльність наркоділків викрито та припинено, наразі вони перебувають під вартою.
Під час обшуків за місцями їх проживання та в транспортних засобах виявлено і вилучено понад 4 кг амфетаміну, 532 таблетки «Субітекс» й грошові кошти, які за ініціативою прокуратури наразі передано в управління АРМА.
Заходи з викриття здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР НП України та Управління СБ України в Чернівецькій області.
 
 

peredplata